Finns till både Mac och PC

Att skapa egna layouter till ID-kort, medlemskort, passerkort kräver avancerade programvaror som dessutom kostar mycket, tror man kanske och visst kan man göra delar av processen i andra program men med Cardpresso gör man allt och dessutom till ett överkomligt pris.

Möjligheterna är många.

Allt ni behöver finns i en och samma programvara som är anpassad för er produktion av plastkort. Allt från layout till att koppla samma tex ett kundregister som ligger i en databas för att på ett enkelt sätt tex skriva ut medlemskort, personalkort mm. Beroende på version  kan man skapa olika typer av streckkoder för att på ett enkelt sätt användas i olika kampanjer laddade med rabatter för era kunder. I ett system med inpassering kan naturligtvis kontaktlösa kort användas vid in- och utpassering.

kom igång

Redan köpt eller fått programvaran med vid köp av skrivare?

Om du köpt en Evolis ID-kort skrivare kom den antagligen med XXS eller XXS LITE version av CardPresso som gör att du kan skapa grundläggande ID-kort. Genom att uppgradera programvaran kommer du att kunna låsa upp nya funktioner för att ytterligare anpassa dina kort, skriva ut från en databas, integrera med ODBC-kompatibel mjukvara och koda kort med magnetremsa, eller om du har Windows-versionen, för att koda smartcards eller kontaktlösa kort . Uppgraderingen är enkel och vi hjälper dig genom hela processen. Vi behöver bara ditt CardPresso serienummer och sedan valideras den nya licensen och vald versionsuppgradering skickas till dig.

välj version

VERSION XXS

Grundfunktioner för kortdesign och utskrift med fördefinierade mallar. Streckkoder 1D, WIA / TWAIN och DirectShow samt magnetisk kodning.

VERSION XS

XXS Samt funktioner för databasanslutning som xls, xlsx, CSV och TXT – databas , bildhantering från databas, produktions läge.

VERSION XM

XS Med tillägg som MS Access-databasanslutning, bilder från databasen, FaceCrop verktyg för ansiktsigenkänning, 2D streckkoder och smartkort plugin.

Version XL

XM Plus ODBC-anslutning, RFID kontaktlös direktkodning, Multi-layout kortdesign samt villkorad utskrift, driftslogg, mm

VERSION XXL

XL plus avancerade funktioner som DESFire, Web Print Server och Net licens för upp till 16 datorer.

😉

Okategoriserad

my product 1

Det ursprungliga priset var: 6 kr.Det nuvarande priset är: 5 kr.

This is the first test product

Våra produkter och tjänster